Μήνυση κατά του διευθυντή της ΔΟΥ Βόλου για κατασχέσεις λογαριασμών

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΙΓΙΟΥ.
ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ
ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ.
ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ
ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑΡΘΟΥΝ ΟΡΚΩΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ…

———————————————–

Μήνυση κατά του διευθυντή της ΔΟΥ Βόλου για κατασχέσεις λογαριασμών

Κατέθεσε μέλος του Σωματείου Ελλήνων Πολιτών «Αντίσταση τώρα»

Μηνυτήρια αναφορά εναντίον του διευθυντή της ΔΟΥ Βόλου Δημήτρη Αποστολάκου κατέθεσε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, κάτοικος της Νέας Αγχιάλου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στη μήνυσή του ο Σπύρος Αγελόπουλος, «οι φόροι που μας επιβάλλονται είναι αποτέλεσμα της δυσβάστακτης φορολογία λόγω της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και υπερβολικοί για τους πολίτες».

Μιλώντας στο «Ράδιο Ένα 102,5» ο Σπύρος Αγγελόπουλος δήλωσε ότι εκπροσωπεί το Σωματείο Ελλήνων Πολιτών, που είναι ακομμάτιστο Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, που εκτός από την αντίδραση στην φορολογία των Ελλήνων πολιτών, αντιτίθεται στην αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, ενώ όλες οι κινήσεις του γίνονται δικαστικά και «πατούν» στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους. Ο απολογισμός της δράσης του Σωματείου είναι η διαγραφή μέχρι στιγμής 75 τραπεζικών δανείων με αγωγές κατά των τραπεζών, οι οποίες συνεχίζονται, τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελόπουλο «ο κ. Αποστολάκος δέχτηκε τη μήνυση τη δική μου και άλλων μελών του Σωματείου, διότι, επειδή δεν πληρώνουμε τον ΕΝΦΙΑ και άλλες οφειλές, προέβη σε κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών». Ο ίδιος τόνισε ότι δεν πλήρωσε ποτέ τον φόρο ακινήτων στη ΔΕΗ, ούτε και τον ΕΝΦΙΑ και στις 9 Ιανουαρίου 2017, εξαιτίας ενός περιστατικού με τα τέλη κυκλοφορίας, κατήγγειλε ότι ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Βόλου του έκανε κατάσχεση στον λογαριασμό του, αν και δεν βρέθηκαν χρήματα για να πάρουν.

Ο κ. Αγγελόπουλος ανέφερε ότι συνολικά έχουν κατατεθεί πάνω από 100 μηνύσεις και εξώδικα στη ΔΟΥ Βόλου από πολίτες της Μαγνησίας, σε μια διαδικασία που έχει Πανελλαδικά και ξεκινήσει από την υπογραφή των πρώτων μνημονίων και απ’ ότι φαίνεται έπεται συνέχεια.
Όπως ανέφερε ο κ. Αγγελόπουλος, με το εξώδικο στη ΔΟΥ Βόλου, οι πολίτες και με κρατικά έγγραφα αποδεικνύουν την απάτη των μνημονίων και της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και ότι τα πρώτα 23 δις € του 2008, το 2012, που έληξε το ομόλογο, μπήκαν στο δημόσιο χρέος.

Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι ότι οι φόροι που μας επιβάλλονται, όπως ο αντισυνταγματικός ΕΝΦΙΑ, αφορούν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τόνισε. Όπως είπε, τα 233 δις € που πήραν οι τράπεζες, όπως αποφάσισε το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας, τοκίζονται με 12% τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δανείζει με 0 ως 1% και «είπαν αν δεν τα πληρώσετε τραπεζίτες, υπάρχουν 10 εκ. Έλληνες να τα πληρώσουν για σας». Ο ίδιος τόνισε ότι οι Έλληνες πληρώνουν ετησίως 28 δις € σε τόκους μέσω της φορολογίας για να αποπληρωθούν τα τοκοχρεωλύσια των τραπεζών.

Τα μέλη του Σωματείου «Αντίσταση τώρα» Πανελλαδικά, με εξώδικη αναφορά τους -πρόσκληση συμμόρφωσης, προς τις ΔΟΥ της χώρας που έκαναν κατασχέσεις λογαριασμών και χαρακτηρίζουν τραγελαφικό το νόμο 4389/2016, με εφαρμογή από 1/1/2017 για τη δημιουργία της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων), που υποστηρίζουν ότι είναι ένας Οργανισμός χωρίς νομική προσωπικότητα και λένε ότι οι εφοριακοί τολμούν να εισπράττουν χρήματα από τον Ελληνικό λαό γι’ αυτό τον Οργανισμό, που μάλιστα δεν υπόκειται σε έλεγχο από κρατικούς φορείς και όργανα, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπ. Αγγελόπουλος.

minisi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *